FC-Utrecht.org
Home » Teams » FC Utrecht O19 » Wedstrijdverslagen FC Utrecht A1 » 21 09 2013 Ajax O19 FC Utrecht O19

 

 

21 september 2013

Ajax O19 - FC Utrecht O19 6 - 1

 

 

Het verhaal van de wedstrijd tegen Ajax A1 was al na 10 minuten verteld.

Al na 10 minuten kreeg FC Utrecht O19 4 tegendoelpunten te verwerken, kon Sofyan Amrabat douchen met een rode kaart op zak en hield Barry van den Brink de toegekende penalty. Het duurde tot vlak voor rust aleer Hamza Boukhari iets terug kon doen. Nadat Gyrano Kerk onreglementair was gestuit, schoot hij de toegekende strafschop koel achter doelman Mous. Daarmee bracht hij de stand op 4-1.

De tweede helft lieten de Utrechters weliswaar beter spel zien, maar nog steeds was het niet goed genoeg. Niet verhinderd kon worden dat Ajax in de slotfase nog 2 keer kon scoren, waardoor de eindstand 6-1 voor de thuisploeg werd.

Trainer Pronk: “Zo’n wedstrijd als die van vandaag, daar loop je wel eens tegen aan. Verliezen kan, maar niet op deze manier. Het kan niet zo zijn, dat spelers niet voor elkaar willen werken, niet bereid zijn voor elkaar te knokken. Vandaag lieten teveel spelers het afweten. Dat is niet acceptabel. Volgende week wacht de thuiswedstrijd tegen Feyenoord A1. Een mooie gelegenheid voor de ploeg om zichzelf te revancheren.”

 

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Reactie plaatsen