FC-Utrecht.org
Home » Nieuwsarchief » 2014 maart » Willem Janssen langer bij FC Utrecht

 

 

 

De wens van Willem Janssen (27) wordt vervuld. De middenvelder, die dit seizoen door FC Twente werd verhuurd aan FC Utrecht, komt ook de komende seizoenen uit voor de club uit de Domstad.

 

 

FC Twente en FC Utrecht hebben overeenstemming bereikt over een definitieve overgang. Het contract van de Limburger bij FC Twente liep nog één jaar door. Met de overstap is een bescheiden vergoeding gemoeid, die onder meer samenhangt met het aantal door Janssen gespeelde wedstrijden komend seizoen.

Bij FC Utrecht zal Janssen een drie- of vierjarig contract ondertekenen. Dat is nog een van de punten die besproken worden, alvorens de deal afgerond kan worden. Naar verwachting zal dit op korte termijn gebeuren.

Janssen zag zijn seizoen bij FC Utrecht in het water vallen, toen hij na een goede start in de vijfde wedstrijd zijn kruisband scheurde. Inmiddels zit hij in de laatste fase van zijn revalidatie.

Ondanks de fysieke malheur is de samenwerking tussen Janssen en FC Utrecht zo goed bevallen, dat beide partijen graag met elkaar door wilden, wat dus nu gerealiseerd wordt. Janssen speelde twee volledige seizoenen voor FC Twente. In 63 competitieduels voor de club uit Enschede scoorde hij achtmaal.

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Reactie plaatsen