FC-Utrecht.org
Home » Nieuwsarchief » 2014 oktober » Rodney Antwi tekent voor drie jaar

 

 

 

Rodney Antwi heeft donderdag zijn eerste profcontract met FC Utrecht ondertekend. De achttienjarige vleugelaanvaller is voor drie seizoenen vastgelegd. Antwi maakte dit seizoen in de thuiswedstrijd tegen Willem II zijn debuut voor de club uit de Domstad. In de uitwedstrijd tegen Feyenoord viel de aanvaller in, om niet veel later de winnende treffer te maken.

 

 

Antwi mocht afgelopen weekeinde tegen FC Twente voor het eerst in de basis starten. Bij FC Utrecht is men zeer te spreken over de opmars van de tiener. “Rodney is een talentvolle flankspeler, die over de specifieke kwaliteiten beschikt die je wenst te zien bij een speler voor zijn positie”, vertelt manager Spelerszaken & Scouting Edwin de Kruijff via de officiële kanalen van FC Utrecht. “Hij heeft snelheid, kracht, een enorme drive en kan, zo bleek in De Kuip al wel, ook een doelpunt maken.”

Antwi blijft vooralsnog formeel deel uitmaken van de selectie van Jong FC Utrecht, maar mogelijk maakt hij net zoals Issa Kallon en Rubio Rubin de definitieve overstap naar het eerste. “Het tekenen van mijn contract is zeker een volgend hoogtepunt”, zegt Antwi. “Ik ben blij met mijn eerste contract en kijk ernaar uit om vaker in het eerste elftal te gaan spelen en nog meer hoogtepunten mee te maken. En die gaan er komen, want ik heb nog niet laten zien wat ik kan. Ik heb het gevoel dat ik veel meer kan dan dat ik tot nu toe heb laten zien.”

 


Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Reactie plaatsen