FC-Utrecht.org
Home » Jeugdpagina » Jeugdactiviteiten » Fan Village

 

 

 

Voorafgaand aan de wedstrijd tegen Feyenoord is het weer zo ver: FC Utrecht Fan Village. De eerste editie van het kalenderjaar 2014 vindt weer plaats op het Westplein bij Stadion Galgenwaard. Het belooft een gezellige middag te worden voor jong en oud, die in het teken staat van après-ski. Van 12.00 tot 14.30 uur is iedereen van harte welkom en kan jouw ‘dagje FC Utrecht’ al vroeg beginnen!

Voor iedereen die zich jong voelt zijn tal van voetbalattracties aanwezig, zoals een schaatsbaan, skisimulator en skibroekhangen! De oudere supporters kunnen onder het genot van een hapje en een drankje alvast gezellig voorbeschouwen op de wedstrijd tegen Feyenoord.

Schaatsbaan, skisimulator en skibroekhangen!
Heb jij al geschaatst deze winter? Dit is je kans: zondagmiddag kan iedereen gratis schaatsen bij Fan Village! Op het terrein voor de Cityside staat een heuse schaatsbaan van 100 vierkante meter. Schaatsen hoef je niet mee te nemen, die kun je gratis lenen.

Dit jaar niet op skivakantie geweest? Kom naar Fan Village en zet de snelste tijd neer in de skisimulator. Daag al je vrienden uit en maak kans op leuke prijzen! Het fenomeen hangjongeren en hangouderen zijn bij iedereen bekend, maar hoe goed hangen ze aan een skibroek? De winnaar van het skibroekhangen ontvangt na afloop een heerlijke XXL-frikandel.

Spelersbezoek
Eén van de hoogtepunten van FC Utrecht Fan Village is wederom een bezoek van een aantal FC Utrecht-spelers. Wil jij jouw held tegen het lijf lopen en een handtekening scoren? Kom zondag naar Fan Village en maak jouw ‘dagje FC Utrecht’ compleet.

Bezoek FC Utrecht - Feyenoord
Fan Village is de perfecte voorbereiding op de wedstrijd FC Utrecht - Feyenoord. Heb je nog geen kaarten? De kaartverkoop is in volle gang en verloopt buitengewoon goed. Voor het duel geldt een clubkaartverplichting. Per FC Utrecht (s)cc kunnen maximaal vier kaarten gekocht worden. Verkoop loopt via de FC Utrecht Fanshop, internet en Ticketbox (zie bovenaan deze pagina). Verkoop loopt uiterlijk tot en met zaterdag. Indien de wedstrijd niet is uitverkocht, zijn de stadionkassa's vanaf 12.30 uur geopend.