FC-Utrecht.org

 

 

 

Wanda Nara

ex-echtgenote van Maxi López

Voormalig Argentijns jeugdinternational, speler van Sampdoria

 

Wanda Nara (09 december 1986) is een Argentijns model en showgirl. Zij is de zus van Zaira Nara, eveneens model en WAG, die binnenkort in deze rubriek zal verschijnen.

Wanda maakte haar debuut als showgirl in 2005 in de revue Humor en Custodia. Een jaar later kreeg zij bekendheid door een affaire met de 26-jaar oudere Diego Maradona.

In 2007 verscheen een video waarin zij liet zien dat zij met haar mond nog iets anders kan dan praten. Hoewel Wanda in eerste instantie ontkende dat zij de vrouw op de film was, moest zij later erkennen dat zij wel degelijk had meegespeeld in de film.

In 2008 trouwde Wanda met Sampdoria-speler Maxi López. Ondanks geruchten over overspel van Wanda met Ciro Capuano, een teamgenoot van Maxi, kregen zij samen drie kinderen. In 2013 ging Wanda er alsnog vandoor met een teamgenoot van Maxi. Zij woont nu samen met Mauro Icardi, voormalig speler van Sampdoria en nu uitkomend voor Inter. Bij een recente confrontatie tussen Sampdoria en Inter weigerde Maxi López de uitgestoken hand van Mauro.

 

 

WandaNara6.jpgWandaNara5.jpgWandaNara4.jpg

wandanara1.jpgwandanara2.jpg

 

 

 

237 stemmen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Reactie plaatsen