FC-Utrecht.org
Home » Nieuws » FC Utrecht heeft koopoptie op Timo Letschert gelicht

 

 

 

FC Utrecht heeft de koopoptie op Timo Letschert gelicht en de huurling definitief overgenomen van Roda JC. Letschert bevestigde vandaag tegenover FOX Sports dat Roda JC en FC Utrecht een overeenkomst hebben. Club en speler bereikten eerder al overeenstemming over een contract voor drie jaar.

 

timoLetschert-1.jpg


Bij FC Groningen en Roda JC ging de 21-jarige verdediger met problemen weg. In Groningen kon hij moeilijk omgaan met zijn reserverol en in Kerkrade probeerde hij na de degradatie een breuk te forceren door de rechtsgeldigheid van zijn contract te betwisten. Hij verloor de arbitragezaak, maar werd daarna door de trainer uit de selectie gezet.

 

Op 1 september werd Timo Letschert voor een jaar verhuurd aan FC Utrecht. Hier bloeide hij volledig op en groeide uit tot een vaste waarde in het team. Hij kwam dit seizoen in 21 competitieduels in actie.

Vorige maand gaf algemeen directeur Wilco van Schaick tegenover Voetbal International al aan dat Utrecht de verdediger graag wilde behouden. "Wij zijn zeer tevreden over Timo. In het begin moest hij wennen, maar intussen zijn we heel blij met hem. Een mooi, jong talent."

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.