FC-Utrecht.org
Home » Jeugdpagina » FC Utrecht Kidsclubs » De Utregse Schoffies

 

 

 

De Utregse Schoffies

 

De Supportersvereniging FC Utrecht gaat zich vanaf nu ook richten op de jongere leden. Deze jongere leden verzamelen zich bij ons onder de naam "De Utregse Schoffies". Een logische naam. In 1981 werd de Supportersvereniging opgericht door normale supporters die zich verenigden rondom FC Utrecht. Deze jongens van de straat werden vaak gezien als echte schoffies. Om niet te vergeten hoe de Supportersvereniging ooit is ontstaan hebben we gekozen voor deze naam.Logoschoffies-1.png

 

Voor De Utregse Schoffies zal de Supportersvereniging tal van activiteiten organiseren voor leden tot en met 12 jaar. Meer hierover zal binnenkort bekend worden gemaakt. Op dit moment vind je op de site van de Svfcu al enkele leuke spelletjes en kleurplaten, tips voor het maken van een werkstuk of spreekbeurt en informatie over het vlaggenteam.

 

Ben jij, of zijn jouw ouders, lid van de SupportersVereniging? Dan ben jij ook een echt Utregs schoffie! Op de Jeugdpagina van FC-Utrecht.org zullen we bij 'Jeugdactiviteiten' verslag doen van de activiteiten die voor De Utregse Schoffies worden georganiseerd.