FC-Utrecht.org
Home » Nieuwsarchief » 2013 augustus » Jens Toornstra blijft bij FC Utrecht

 

 

 

Jens Toornstra heeft besloten het seizoen gewoon voort te zetten bij FC Utrecht. De 24-jarige middenvelder stapte eind januari over van ADO Den Haag naar de Domstad en tekende toen een contract voor vierenhalf jaar. Hij is niet van plan na zeven maanden alweer weg te gaan bij de club. FC Utrecht weet nu, twee weken voor het sluiten van de markt, waar het aan toe is met Toornstra.

 


Toornstra ontwikkelde zich al gauw tot basisspeler onder Jan Wouters. In zijn eerste halve seizoen maakte hij direct vijf doelpunten voor FC Utrecht. Deze zomer raakte de club meerdere spelers kwijt: Jan Wuytens, Nana Asare, Anouar Kali en Mike van der Hoorn kozen allemaal voor een vertrek. Toornstra wordt echter niet basisspeler nummer vijf die besluit weg te gaan.

"Ik zie geen aanleiding om te denken dat ik vertrek. Ik blijf lekker bij FC Utrecht”, aldus de middenvelder, die de afgelopen weken de interesse van onder andere PSV wekte.

Investeren in nieuwe spelers doet FC Utrecht gedurende deze transferperiode in principe alleen als er nog een speler vertrekt. "Of er moet ergens een buitenkansje liggen…” houdt Utrecht-directeur Wilco van Schaik wel alle opties open.
Met name Zambiaans international Jacob Mulenga aast op een transfer. In dat geval is Glynor Plet (FC Twente) nog steeds in beeld als vervanger. "Met Plet hebben we een paar gesprekken gehad”, bevestigt Van Schaik.

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Reactie plaatsen