FC-Utrecht.org
Home » Nieuwsarchief » 2015 januari » Danny Verbeek wil zich in tweede seizoenshelft bewijzen

 

 

 

Danny Verbeek werd naar FC Utrecht gehaald om schwung aan de ploeg toe te voegen. In de eerste seizoenshelft is hem dat niet gelukt. Een rugblessure hield de voorhoedespeler lange tijd aan de kant. Nu, met de start van de tweede seizoenshelft voor de deur, is hij topfit en gretig om zich te bewijzen.

 


"Ik kan niet wachten totdat ik me hier kan laten zien", zegt Verbeek in gesprek met Voetbal International. "De concurrentie is groot, ik zal topfit moeten zijn, maar ik kom steeds dichter bij dat moment. Het voelt heerlijk om weer acties te kunnen maken. Bij een nieuwe club wil je jezelf laten zien en ik moest toekijken. Om gek van te worden, maar de komende maanden wil ik het inhalen."

Verbeek speelt op dit moment op huurbasis voor FC Utrecht. De club uit de Domstad huurt de aanvaller van het Belgische Standard Luik, in het huurcontract is een optie tot koop opgenomen. De 24-jarige aanvaller heeft bij Standard Luik nog een contract tot de zomer van 2016. Hij speelde nooit een officiële wedstrijd voor de club uit Luik, die hem in de zomer van 2012 overnam van FC Den Bosch. In de eerste twee seizoenen stalde men hem bij NAC Breda.

Dit seizoen zorgde een rugblessure ervoor dat Verbeek de eerste veertien competitiewedstrijden niet bij de wedstrijdselectie van FC Utrecht zat. In de laatste drie duels voor de winterstop kwam hij twee keer als invaller binnen de lijnen.

 


Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Reactie plaatsen