FC Utrecht O14 begon om 11:30 uur de laatste wedstrijd voor het kerstreces tegen PEC Zwolle.
Utrecht domineerde de wedstrijd vanaf de eerste minuut. PEC Zwolle had geen enkele kans om ueberhaupt op te bouwen. FC Utrecht speelde met veel pressie creëerde heel veel balbezit en maakte goede keuzes. In de 11de minuut werd de linksbuiten onderuit gehaald in het zestienmetergebied. De strafschop werd echter gestopt door de keeper van PEC.
De kansen bleven komen maar de bal wilde maar niet in het net.

Pas in de 50ste minuut viel de 1-0 vanuit de kluts. Hiermee was de ban gebroken. FC Utrecht schroefde het tempo op. In de 65ste minuut viel de 2-0 na een mooie actie over links. In de 70ste minuut werd het ook nog 3-0.

Een zeer terechte overwinning van onze jongens, al had de wedstrijd in een veel hogere score kunnen eindigen.
Ondanks veel blessures kijkt O14 terug op een succesvolle eerste competitiehelft.