FC Utrecht O15 is koploper in de competitie. Een paar weken geleden werd thuis nog met 4-1 gewonnen van Ajax. Vandaag werd FC Utrecht in de kwartfinale van de beker echter uitgeschakeld door de Amsterdammers.

De eerste helft kreeg FC Utrecht drie of vier kansen om te scoren. Helaas kon de keeper van Ajax keer op keer redden. Ajax kwam vervolgens op voorsprong door een razend snelle counter na een vrije trap van FC Utrecht.

Ook in de tweede helft kreeg FC Utrecht een grote kans om te scoren, maar wederom stond de keeper van Ajax in de weg. FC Utrecht had het betere van het spel, maar verzuimde te scoren en dus stond FC Utrecht uiteindelijk met lege handen.

Met nog vijf wedstrijden te spelen, kan FC Utrecht O15 zich volledig gaan focussen op de competitie. Hierin heeft FC Utrecht een voorsprong van 1 punt op AZ en 5 punten op nummer drie Ajax, dat echter nog een wedstrijd moet inhalen tegen laagvlieger Heerenveen O15.