FC-Utrecht.org
Home » Rubrieken » Extra » Dossier Voetbalvrouwen » Belén Rodríguez

 


 

 

Belén Rodríguez

exvriendin van Marco Borriello

Italiaans international, oudspeler van AC Milan, thans AS Roma

 

 

 


Maria Belén Rodríguez (20 september 1984) is een Italiaanse actrice, presentatrice en model. Zij is geboren in Argentinië, als dochter van een Argentijnse vader en een moeder met Italiaanse roots. Belén begon op haar 17e met een carrière als fashionmodel en kreeg opdrachten in Italië, Mexico en Amerika. In 2004 ontmoette zij in Italië Marco Borriello, destijds door AC Milan verhuurd aan Reggina. In 2005 verhuisde zij definitief naar Italië. Belén en Marco hebben een relatie gehad van oktober 2004 tot en met november 2008.

Belén heeft geacteerd in vele reclamespots, heeft televisieprogramma's gepresenteerd en gewerkt als fashion- en lingeriemodel. Zij heeft geposeerd voor CQ, Max en Playboy.

In haar jonge jaren heeft Belén enkele privé porno-opnames gemaakt. Deze zijn op internet terecht gekomen. Sinds 2006 voert Belén een juridische strijd met Google om de foto's en filmpjes uit de zoekresultaten te laten verwijderen en om schadevergoeding te krijgen voor het feit dat de filmpjes via Google te vinden zijn.

 

BelenRodriguez63.jpgBelenRodriguez62.jpg

BelenRodriguez61.jpg

 

belenrodriguez60.jpg

 

belenrodriguez65.jpg

BelenRodriguez55.jpgBelenRodriguez54.jpgBelenrodriguez52.jpgbelenrodriguez51.jpgBelenrodriguez50.jpgbelenrodriguez46.jpgbelenrodriguez43.jpegbelenrodriguez42.jpgbelenrodriguez41.jpg Belenrodriguez53.jpg

 

 

 

13 stemmen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Reactie plaatsen