Vandaag werd de 1e competitiewedstrijd uit gespeeld tegen JSV D1 in Nieuwegein.

In het begin van de wedstrijd had FC Utrecht moeite met de opbouw op eigen helft. Na een tijdje hadden de spelers oplossingen hiervoor en konden zij daardoor vaker de op helft van JSV komen en kansen creëren. Helaas kreeg FC Utrecht op dat moment een doelpunt via een counter tegen en dat was ook de ruststand.

In de 2e helft ging de opbouw van FC Utrecht goed en werden er weer een aantal kansen gecreëerd en ook een penalty ontnomen. FC Utrecht was heel dominant, maar moest wel tegen een 2-0 achterstand kijken toen JSV scoorde. Uiteindelijk scoort FC Utrecht ook en eindigt de wedstrijd in een 2-1 overwinning voor JSV. Helaas verloren, maar de spelers hebben veel lef getoond en veel kansen gecreëerd.