FC-Utrecht.org
Home » Nieuwsarchief » 2014 februari » FC Utrecht flikt het weer tegen Ajax

 

 

 

FC Utrecht pakte zondag een punt tegen Ajax en zo werd de ongeslagen thuisreeks (sinds 2009) tegen de landskampioen in stand gehouden. Coach Jan Wouters was tevreden met het spel van zijn ploeg en hij sprak van het ‘maximaal haalbare’. De oefenmeester vond Ajax speltechnisch namelijk de betere ploeg, maar op karakter wist FC Utrecht er toch nog een punt uit te halen.

“Wij flikken het weer. De voorgaande wedstrijden kregen we veel goals tegen, maar vandaag stond het heel goed en we hebben ook karakter getoond. Dat je tegen de landskampioen 1-1 speelt, geeft de burger moed. Op mentaliteit hebben we er een punt uitgesleept”, aldus Wouters in gesprek met FOX Sports.

Aanvoerder Jens Toornstra kon eveneens wel leven met de puntendeling. Toornstra was blij dat FC Utrecht weer een punt wegliep bij de onderste ploegen. “We kregen op het eind nog mogelijkheden, als het doelpunt dan valt, win je gewoon ook nog. Maar dit is natuurlijk ook een mooi resultaat. Een punt tegen Ajax is altijd goed. We kunnen trots zijn op de strijd die we hebben geleverd.

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Reactie plaatsen