FC-Utrecht.org
Home » Teams » FC Utrecht O19 » Wedstrijdverslagen FC Utrecht A1 » 11 04 2015 Willem 2 O19 FC Utrecht O19

 

 

 

Onder matige omstandigheden speelde FC Utrecht O19 vanmiddag in Tilburg niet bepaald haar beste wedstrijd van deze jaargang. Willem II speelt haar thuiswedstrijden bij sc ’t Zand. En het hoofdveld van deze Tilburgse amateurclub is niet van de beste kwaliteit, zo bleek al tijdens de warming up.

 

Willem II ging met dat gegeven beter om dan de gasten, want hun spel bleek er op afgestemd. Door telkens de lange bal te spelen en daarna het duel aan te gaan wisten zij beter met de omstandigheden om te gaan. FC Utrecht daarentegen bleef volharden in het zoeken van de voetballende oplossing en die was er nu eenmaal niet. Daarbij speelde het weer en de stevige wind beide partijen ook nog eens parten. Kortom, met de nodige moeite kwamen de teams niet verder dan een gelijkspel.

 

De ploeg van Robert Wijnands was niet bij machte het spel te spelen wat gevraagd werd om vandaag de volle winst te halen. Willem II ging uiterst slordig met de geboden mogelijkheden en kansen om. Kansen overigens, die af en toe op een presenteerblad werden aangereikt. Hoe dan ook, de brilstand bleef dus op het scorebord staan.

 

Een puntendeling, en daarmee kon trainer Wijnands wel leven. “Ik ben niet tevreden over de geleverde prestatie van vanmiddag, wel met het puntje. Ik vond het onvoldoende. We hebben veel te weinig gecreëerd. Weet je, in dit soort wedstrijden wordt iets meer van de spelers gevraagd. Soms moet je het wat slimmer spelen. Maar de basis is, dat iedereen er voor 100% staat. En dat was vandaag niet het geval. “

 

Willem II VA O19 – FC Utrecht O19 0-0

 

FC Utrecht O19:

Thijmen Nijhuis, Giovanni Troupee, Sten Vreekamp, Jelle de Lange, Tim Brinkman, Tijn Wicherink, Menno Bark (72. Zakaria el Bennay), Burak Burak (83. Sten Admiraal), Nick Hak, Karim Loukili, Virgil Smith.

 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.