Jong FC Utrecht heeft de uitwedstrijd tegen Jong De Graafschap met 4-2 verloren. Bij rust leidden de Utrechtse beloften nog met 0-2. Marcus Nilsson maakte na langdurig blessureleed zijn rentree. Hij speelde één helft.

Thijs van Hofwegen en Daniël van Son brachten de formatie van Ab Plugboer na een stroeve start op een 0-2 voorsprong. Nadat De Graafschap vier minuten na rust op 1-2 kwam, ging het mis bij FC Utrecht. Binnen 20 minuten scoorden de Doetinchemmers nog drie keer.

Door de nederlaag zakt Jong FC Utrecht naar de zevende plaats in de Beloftencompetitie B, met zes punten uit zes duels. Willem II, dat de eerste nederlaag van het seizoen leed, blijft met twaalf uit vijf koploper.