FC-Utrecht.org
Home » Nieuwsarchief » 2015 februari » Belofte van Tommy Oar blijkt niets waard te zijn

 

 

 

In december, tijdens zijn deelname aan de Azie Cup, verklaarde Tommy Oar tegen Voetbal International: "Op dit moment ga ik er gewoon van uit dat ik na het toernooi terugkeer in Utrecht. Ik heb het altijd uitstekend naar mijn zin gehad bij FC Utrecht, ben hier volwassen geworden, en hoop dat de club financieel iets aan mijn vertrek kan overhouden. Dat hebben we ook onderling zo afgesproken. Dan zou een transfer in januari noodzakelijk zijn, maar een andere optie zou zijn om het contract te verlengen. Daarover is wel gesproken, maar voorlopig richt ik me even alleen op het voetbal. Ik hoor vanuit Australië wel als er interesse is, maar zal FC Utrecht niet zomaar de rug toekeren."

 

Tommy-Oar-1.jpg

 

Die uitspraak lijkt nu niets meer waard. "Het is onwaarschijnlijk dat ik hier volgend jaar nog speel", zegt de Australiër in het Algemeen Dagblad. "Mijn doel was eerst om een transfer te maken na het WK in Brazilië. Toen dat niet lukte, heb ik die wens verschoven naar de winterse transferperiode. Balen dat het niet is gelukt. Dus wordt het nu de volgende periode, komende zomer. Het liefst zie ik dat Utrecht iets aan me verdient, maar nu ik richting de zomer ga moet ik ook aan mijn carrière denken", verklaart hij.

 

Tommy Oar werd in de media in verband gebracht met een transfer naar Ajax. Ook uit Engeland en Italië zou belangstelling zijn. Het is echter aannemelijker dat Oar naar FC Twente vertrekt. Hij had al een gesprek met de Tukkers, maar dat leidde niet tot een overgang. In de zomer kan FC Twente de assistkoning echter transfervrij overnemen.

 

 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.