FC-Utrecht.org
Home » Nieuws » FC Utrecht meldt zich voor Kevin Conboy

 

 

 

Trainer Erik ten Hag heeft na afloop van de wedstrijd tegen FC Groningen bevestigd dat FC Utrecht interesse heeft in Kevin Conboy. De 27-jarige ex-verdediger van NEC was zaterdag op uitnodiging van FC Utrecht aanwezig bij het thuisduel tegen FC Groningen.

 

kevinconboy.jpg

 

Kevin Conboy speelde in de jeugd bij Jerne IF voor hij bij Esbjerg fB kwam. In 2008 debuteerde hij bij Esbjerg in de wedstrijd tegen Brøndby. Conboy werd basisspeler en eind augustus 2011 werd hij overgenomen door NEC. Hij maakte deel uit van het team dat in 2014 degradeerde uit de Eredivisie en een jaar later met grote overmacht kampioen werd van de Jupiler League.

 

Na dat seizoen liep het contract van Kevin Conboy af. Hoewel de Nijmeegse club graag verder wilde met de verdediger, heeft Conboy aangegeven op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging. Sindsdien is hij transfervrij en tevens niet gebonden aan het transferwindow dat komende maandag om middernacht sluit.

 

Kevin Conboy heeft zowel de Engelse als de Deense nationaliteit. In 2012 debuteerde hij als basisspeler in het Deense nationale elftal in een oefenwedstrijd tegen Turkije.

 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.