FC-Utrecht.org
Home » Nieuwsarchief » 2014 juni » Geen concrete interesse in Toornstra of Ruiter

 

 

 

Op rtvutrecht.nl geeft Edwin de Kruijff namens FC Utrecht een toelichting op de transfergeruchten. De website baseert zich daarbij op uitspraken van De Kruijff in het programma Namen en Rugnummers.

De interesse in centrumspits Ruud Boymans (eigendom van AZ, afgelopen seizoen verhuurd aan Willem II) werd door De Kruijff bevestigd. Boymans staat volgens De Kruijff hoger op het verlanglijstje dan Lars Veldwijk (Excelsior).
Ook de interesse in Paul Gladon (eigendom van Sparta, afgelopen seizoen verhuurd aan FC Dordrecht) werd door De Kruijff niet ontkend. De jongere en minder ervaren Gladon wordt vooral gezien als een optie voor de toekomst.

De situatie rondom Jacob Mulenga is volgens De Kruijff nog ongewijzigd. De Zambiaan heeft een contracvoorstel van FC Utrecht afgeslagen en de verwachting is dat Mulenga vertrekt. Dit verklaart mede de interesse in Ruud Boymans en Paul Gladon.

De Kruijff bevestigde verder dat FC Utrecht in onderhandeling is met 1. FC Nürnberg over een verkoop van Dave Bulthuis. De kans dat de linksbenige verdediger naar de 2e Bundesliga verkast is daarmee reëel.

Er speelt op dit moment geen concrete interesse rondom Jens Toornstra en Robbin Ruiter. FC Utrecht is hierop echter wel alert.

 

 


Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Reactie plaatsen