FC-Utrecht.org
Home » Jeugdpagina » Jeugdactiviteiten » FC Utrecht On Tour bezoekt Baarn en Soest

 

 

FC Utrecht on Tour bezoekt Baarn en Soest

Vorig seizoen is FC Utrecht begonnen met FC Utrecht on Tour. Rond iedere thuiswedstrijd bezoekt FC Utrecht een stad, dorp of stadsdeel in de provincie. Hier vinden, onder andere bij scholen en amateurverenigingen, verschillende voetbal gerelateerde activiteiten plaats. Dit jaar zijn de activiteiten van FC Utrecht on Tour verder uitgebreid. In de week voorafgaand en de week na de thuiswedstrijd tegen RKC Waalwijk op zondag 15 september, is FC Utrecht on Tour te gast in Baarn en Soest.

De volgende activiteiten vinden plaats rondom FC Utrecht on Tour:

Voetbalclinic TOV Baarn
Op woensdag 11 september vindt een voetbalclinic plaats bij TOV Baarn voor de E- en D-pupillen. Deze clinic staat onder leiding van voormalig FC Utrecht-speler Koos van Tamelen.

Tiger op plaatselijke markt
Donderdag 12 september is FC Utrecht met Tiger, de mascotte van de club, aanwezig op de markt in Soest van 11:00 uur tot 12:00 uur. Het betreft hier de markt op de Smitsweg.

Basisschoolbezoek
FC Utrecht Maatschappelijk is vrijdag 13 september tussen 10:30 uur en 12:00 uur, met FC Utrecht O19-spelers Cedric Badjeck en Sten Vreekamp, en Tiger, aanwezig op de Amalia-Astroschool in Baarn. Leerlingen van de basisscholen KWS, Gaspard de Coligny en Guido de Brès uit Baarn zijn hier ook aanwezig. Het programma bestaat uit een quiz voor kinderen die informeert over een gezonde levensstijl, kinderen die vragen mogen stellen aan de spelers en kinderen die de mogelijkheid krijgen om op de foto te gaan met of een handtekening te vragen van de spelers.

Kaartverkoopactie
Bij TOV Baarn en SO Soest worden kaartverkoopacties georganiseerd waarbij de pupillen van de club op pad gaan om tegen een gereduceerd tarief kaarten te verkopen voor de wedstrijd tegen RKC Waalwijk. De teams die de meeste kaarten verkopen, bezoeken de wedstrijd tegen RKC Waalwijk met de spelersbus van FC Utrecht en worden na afloop ook weer teruggebracht naar hun woonplaats.

Junior Tigers-actie
Speciaal voor Baarn en Soest wordt een Junior Tigers-actie georganiseerd. De Tigers die de meeste kaarten verkopen voor de wedstrijd tegen RKC Waalwijk mogen in de line-up meelopen. In de rust van het duel mogen de D1 van zowel TOV Baarn als SO Soest deelnemen aan de latjetrapcompetitie.

Voetbalclinic SO Soest
FC Utrecht on Tour sluit af bij SO Soest. Op woensdag 18 september staat onder leiding van vier FC Utrecht-trainers een voetbalclinic voor E- en D-jeugd op het programma.

Volgende FC Utrecht on Tour
FC Utrecht trekt dit seizoen dus weer de provincie in. Op die manier wil FC Utrecht de band met de supporters verder versterken. De volgende FC Utrecht on Tour vindt in week 39 en 40 plaats in Montfoort en Woerden.