FC-Utrecht.org
Home » Nieuwsarchief » 2015 januari » FC Utrecht-selectie is gearriveerd in Spanje

 

 

 

Een 24-koppige FC Utrecht-selectie heeft vandaag (woensdag) de reis naar Spanje gemaakt voor het wintertrainingskamp van dit seizoen. In La Nucia gaat de ploeg van trainer/coach Robby Alflen de basis leggen voor de tweede helft van deze jaargang.

 

 


Voor de spelers van de Utrechtse Eredivisionist begint de eerste dag van het wintertrainingskamp niet met een oefensessie op Spaanse grond, maar met een training op Utrechtse bodem. Op Sportcomplex Zoudenbalch werken de voetballers een oefensessie af, om vervolgens per bus van de Domstad naar Eindhoven af te reizen.

Vanuit daar vliegt het gezelschap naar de Spaanse stad Alicante, waarna per bus de laatste kilometers van de dag worden afgelegd naar Hotel Asia Gardens, dat een week lang de vaste uitvalsbasis van het team van oefenmeester Alflen is.

 

 


Dat alles gebeurt gelukkig zonder vertragingen en ander ongemak, tot tevredenheid van alle aanwezigen, en zeker ook teammanager Marcel Mul. “De reis is uitstekend verlopen”, zegt hij in de lobby van het hotel, terwijl de spelers even verderop een lichte maaltijd nuttigen. “De combinatie van een ochtendtraining op Zoudenbalch en daarna een reis is uitstekend bevallen”, vervolgt Mul. “Dat de reis zonder vertraging is verlopen, is natuurlijk extra prettig.”

Morgen (donderdag) maken de Utrechters een begin aan de trainingsarbeid op Spaanse grond. In La Nucia worden die dag twee trainingen afgewerkt door de manschappen van Alflen.

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Reactie plaatsen