FC-Utrecht.org
Home » Nieuwsarchief » 2014 december » Vrijheid doet Ruud Boymans goed

 

 

 

Ruud Boymans neemt dit seizoen een gedeelde tweede plaats op de topscorerlijst van de Eredivisie in. De aanvaller was in acht wedstrijden van FC Utrecht goed voor liefst negen doelpunten. Ter vergelijking: Michiel Kramer heeft een doelpunt meer, maar speelde dit seizoen wel veertien competitiewedstrijden voor ADO Den Haag.

 

 

“Je mag dit wel zien als mijn echte doorbraak”, zegt Boymans, 25 jaar, zaterdag in de kranten van De Persdienst. “Sinds ik vrijgezel ben, is het voetballend stukken beter gegaan. Ik wil niet zeggen dat het daaraan ligt of zo, maar die vrijheid doet me wel ontzettend goed. Als je single bent, ontwikkel je je sneller als persoon.”

Boymans is op zichzelf aangewezen en moet het op eigen houtje zien te redden. Dat is wellicht ook de reden dat hij zich nu beter voelt in een vreemde stad. “Nu probeer ik hier een leven op te bouwen.” Boymans scoorde er vorig seizoen op los voor Willem II, dat dankzij zijn 27 treffers naar de Eredivisie promoveerde. De aanvaller ondertekende daarna een vierjarig contract met FC Utrecht.

 


Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Reactie plaatsen