FC-Utrecht.org
Home » Nieuwsarchief » 2014 september » Speeddaten met de spelers van FC Utrecht

 

 

 

Het is dé perfecte gelegenheid voor supporters van FC Utrecht die alle ins en outs willen weten over de huidige selectie van de club, het technische beleid en de toekomstvisie: de Technische Avond die op donderdag 2 oktober plaatsvindt.

Tijdens de Technische Avond, die wordt gehouden op Sportcomplex Zoudenbalch, komen onder anderen Technisch Adviseur Co Adriaanse, Manager Spelerszaken & Scouting Edwin de Kruijff, trainer/coach Robby Alflen en senior coach Harry van den Ham van FC Utrecht aan het woord. De kopstukken van de Utrechtse Eredivisionist praten de aanwezigen bij over recente ontwikkelingen, de huidige stand van zaken en de toekomstvisie van de club op voetbaltechnisch gebied. Een delegatie van supporters geeft op hun beurt ook een presentatie, met ‘voetbalbeleving’ als thema.

De volledige selectie van FC Utrecht is bij de Technische Avond aanwezig. Door middel van ‘Speeddates’ komen de aanwezige fans van de club in gesprek met alle voetballers.

“Het belooft al met al een unieke happening te worden”, zegt Algemeen Directeur Wilco van Schaik van FC Utrecht, die de aftrap van de Technische Avond verzorgt. “We vinden het belangrijk onze achterban goed te informeren, en dat kan op een dergelijke avond. Daarnaast hechten we er veel waarde aan dat spelers en supporters met elkaar in contact komen. Zo kunnen zij elkaar laten weten wat er leeft op het veld én op de tribunes van Stadion Galgenwaard.”

De aftrap van de Technische Avond is op donderdag 2 oktober om 18.45 uur. De deuren van Sportcomplex Zoudenbalch zijn een kwartier daarvoor al geopend. Het formele einde van de bijeenkomst is om 21.15 uur, waarna er samen met de technische kopstukken en de spelers nog een drankje kan worden genuttigd in de kantine van het trainings- en opleidingscomplex van FC Utrecht.

 


Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Reactie plaatsen