FC-Utrecht.org
Home » Jeugdpagina » Jeugdactiviteiten » Junior Tigers bezoeken Kromhout Kazerne

 

 

 

Ruim dertig stoere Junior Tigers waren afgelopen zaterdag te gast bij de buren van FC Utrecht. Zij brachten tijdens de jaarlijkse Open Dag van Defensie een bezoek aan Kromhout Kazerne. Speciaal voor de Junior Tigers was er een leuk programma samengesteld bij FC Utrecht's overburen.


 

 


Kort na aankomst werden alle Tigertjes gecamoufleerd zoals echte soldaten, waarna een mooie groepsfoto werd genomen, samen met Tiger. Daarna werden de Tigertjes rondgeleid over het terrein door echte militairen, die veel interessante en spannende verhalen vertelden over hun beroep.


 

 


Natuurlijk waren er ook allerlei dingen te doen en te zien voor de dertig jonge fans van FC Utrecht. Zo werden er kanonschoten gelost en waren er paarden en voertuigen van de Koninklijke Landmacht. De Tigers mochten hier natuurlijk en kijkje in nemen, en sommige Tigers mochten zelfs even het geweer van een militair vasthouden!


 

 


Het programma werd afgesloten met een muzikaal gedeelte, waardoor de leuke middag letterlijk en figuurlijk met een vrolijke noot eindigde.