FC-Utrecht.org
Home » Jeugdpagina » Jeugdactiviteiten » Junior Tiger Baby Fotoshoot een groot succes

 

 

 

Zaterdag 6 oktober was het dan zover, de Junior Tiger Baby Fotoshoot. In grote getalen waren de jongste Junior Tigers samen met hun ouders naar Stadion Galgenwaard gekomen om samen met hun FC Utrecht-idolen op de foto te gaan. Het was dan ook gezellig druk in de FC Utrecht Fanshop waar werd verzameld. 

"We hebben er echt zin in en hebben onze kleinste er speciaal op gekleed", aldus een enthousiaste ouder. Een groot aantal speciale plekken in Stadion Galgenwaard was gekozen om dienst te doen als fotoruimte. Zo konden foto's gemaakt worden in de spelerstunnel, de kleedkamer en de dug-out. Door het hele stadion werd een mooie, lange stoet gevormd van ouders en kinderen. Iedereen ging enthousiast met de aanwezige spelers op de foto. Jeroen Verhoeven, Edouard Duplan, Steve De Ridder, Bob Schepers, Mark Diemers en Willem Janssen waren namens de eerste selectie aanwezig.


Uiteraard kwam Tiger, de mascotte van de club, ook nog even langs om te kijken of alles goed ging en om met iedereen op de foto te gaan. Kortom een geslaagde dag voor onze jongste fans!