FC-Utrecht.org
Home » Nieuwsarchief » 2013 november » FC Utrecht toont opnieuw interesse in Lachman

 

 

 

Darryl Lachman staat bovenaan het lijstje van FC Utrecht om in de toekomst de centrale verdediger te worden. De 24-jarige Zaandammer is dit seizoen wekelijks één van de uitblinkers bij PEC Zwolle en heeft een aflopend contract in het IJsseldelta-Stadion.

FC Utrecht volgt Lachman al langere tijd. Afgelopen zomer informeerden de Domstedelingen al naar de voorwaarden om hem over te nemen, maar tot een concreet bod leidde het niet. Dat zal nu anders zijn.

Voor de positie van centrumverdediger heeft FC Utrecht momenteel de beschikking over Timothy Derijck, maar hij is gehuurd van PSV, en de clubleiding heeft al vaker kenbaar gemaakt dat definitieve overname geen optie is gezien het salaris van de Belg. Dat geldt overigens ook voor de andere huurling Willem Janssen, die met een zware knieblessure langs de kant staat en na dit seizoen zal terugkeren naar FC Twente.

Lachman zelf zal de komende tijd alle opties naast elkaar leggen. Onlangs kreeg hij al een voorstel om zijn aflopende contract bij PEC Zwolle met drie jaar te verlengen, maar daar ziet hij vooralsnog van af. Lachman kwam via de jeugdopleidingen van Haarlem en Ajax bij FC Groningen terecht. In de Euroborg kon hij niet doorbreken, waarna PEC hem in 2011 overnam. In Overijssel is hij uitgegroeid tot een belangrijke steunpilaar.

 


Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Reactie plaatsen