FC-Utrecht.org
Home » Nieuws » Kai Heerings vertrekt naar SC Cambuur Leeuwarden

 

 

 

Kai Heerings (25) tekent vandaag een contract voor één jaar bij Cambuur Leeuwarden, met een optie op nog een jaar. De verdediger wordt komt transfervrij over van FC Utrecht, waar zijn aflopende contract niet werd verlengd. Bij Cambuur Leeuwarden moet Heerings de vervanger worden van Lucas Bijker, die heeft aangekondigd zijn transfervrije status te willen verzilveren en zijn contract bij Cambuur Leeuwarden daarom niet te zullen verlengen.

 

kaiheerings.jpg

 

Kai Heerings speelde in de jeugd bij Ajax en FC Volendam, voordat hij in 2008 de overstap maakte naar de jeugdopleiding van FC Utrecht. In 2010 tekende hij bij FC Utrecht een contract voor twee jaar, met een optie op nog twee jaar. In 2012 werd het contract opengebroken en verlengd.

 

Op 20 augustus 2011 maakte Heerings zijn debuut in het eerste elftal van FC Utrecht in de uitwedstrijd bij Vitesse. Hij speelde tot nu toe 63 wedstrijden voor FC Utrecht en was onder Jan Wouters een vaste waarde in de verdediging. Aan het begin van dit seizoen raakte Heerings als gevolg van een buikspierblessure zijn basisplaats kwijt en na het herstel moest hij genoegen nemen met een plekje op de reservebank.

 

Momenteel herstelt Heerings van een polsbreuk, maar hij is op tijd hersteld om in de voorbereiding te kunnen aansluiten bij zijn nieuwe club.

 

 

 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.