FC-Utrecht.org
Home » Nieuwsarchief » 2013 november » FC Utrecht mengt zich in strijd om Warner Hahn

 

 

 

FC Utrecht heeft zich gemengd in de jacht op de handtekening van keeper Warner Hahn. De 21-jarige doelman van FC Dordrecht en Jong Oranje sprak donderdag uitvoerig met de clubleiding van de Utrechters. De Rotterdammer, die ook op het verlanglijstje van Feyenoord en Celtic staat, kreeg te horen dat Jan Wouters hem dolgraag aan zijn selectie wil toevoegen.Hahn, die in de jeugd van Sparta en Ajax speelde, is aan het einde van het seizoen transfervrij en derhalve een interessante optie voor veel clubs.

FC Utrecht beschikt op dit moment over drie keepers: Robbin Ruiter, reserve-goalie Jeroen Verhoeven en Oranje onder 19-international Mike Havekotte. Bij de club wordt rekening gehouden met een vertrek van Ruiter, die zich na zijn komst van FC Volendam in 2012 al in zijn eerste eredivisiejaar in de kijker van andere clubs keepte.

In de afgelopen transferperiode werd de 26-jarige Volendammer nadrukkelijk bekeken door Serie A-club Chievo Verona. Ook het Schotse Celtic en enkele Engelse clubs informeerden, maar dat mondde allemaal niet uit in een concreet bod.

Mocht de belangstelling voor Ruiter volgend jaar zomer wel doorzetten, dan wil Utrecht zijn vervanger alvast klaar hebben staan, in de persoon van Hahn. Utrecht heeft een rijke traditie met goede keepers (Van Breukelen, Van Ede, Wapenaar, Vorm, Ruiter). Hahn, die al aangaf alleen naar een club te gaan om eerste keeper te worden, lijkt prima in dat rijtje te passen. Hij mag officieel pas vanaf 1 januari elders een contract tekenen.

 


Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Reactie plaatsen