FC-Utrecht.org
Home » Nieuwsarchief » 2013 december » PSV spelers betalen de kaartjes van supporters voor uitduel FC Utrecht

 

 

 

Iedere PSV-supporter die zondag de wedstrijd van PSV tegen FC Utrecht bezoekt, hoeft zijn kaartje niet te betalen. Dat doen de PSV-spelers namelijk, als dank voor de onvoorwaardelijke steun de laatste weken van de PSV-supporters. PSV heeft via een mail de betreffende supporters op de hoogte gesteld.

PSV speelt zondag om halfvijf de lastige uitwedstrijd tegen de Domstedelingen. Vorig weekend verloor de ploeg van Phillip Cocu met grote cijfers van Vitesse. Na afloop van de wedstrijd ging het publiek massaal achter de ploeg staan.

Donderdag werd met 0-1 verloren van Tsjornomorets.Daardoor is PSV uitgeschakeld in de Europa League. Na de zoveelste dreun dit seizoen schaarden de supporters zich donderdagavond wederom achter hun ploeg.

"Je ziet dat clubliefde ver gaat", reageert voorzitter Harrie Timmermans van de Supportersvereniging PSV. "Nomaal gaan er zo'n vierhonderd fans mee naar uitwedstrijden. Zondag zevenhonderd." Hij noemt het betalen van de kaartjes door de PSV-voetballers 'een hele mooie geste. "Dit wordt heel er gewaardeerd."

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Reactie plaatsen