FC-Utrecht.org
Home » Nieuwsarchief » 2014 maart » Van Schaik belooft versterkingen

 

 

 

Algemeen directeur Wilco van Schaik belooft de supporters van FC Utrecht versterkingen voor het nieuwe seizoen. “We hebben ruimte gecreëerd in ons budget om nieuwe spelers aan te trekken”, schrijft hij in een brief die vandaag bij seizoenkaarthouders op de mat viel.Van Schaik belooft spelers “die passen bij FC Utrecht en de speelstijl die wij nastreven”. In de brief zegt hij zich ervan bewust te zijn dat het team in de huidige jaargang ‘onvoldoende op zijn Utrechts’ heeft gespeeld. “Hier lagen diverse oorzaken aan ten grondslag, waaronder het feit dat we te maken kregen met veel blessures.”

Ondanks dat het huidige seizoen nog in volle gang is, kijkt FC Utrecht vooruit naar de komende jaargang. “Ik beloof jou dat wij ons slagvaardig gaan tonen bij het halen van spelers voor het nieuwe seizoen”, schrijft Van Schaik in de brief. Over de mogelijkheid van degradatie wordt in de brief met geen woord gerept. FC Utrecht heeft zich nog niet veilig gespeeld.

De algemeen directeur vraagt de seizoenkaarthouders om de club ook volgend jaar te steunen. “Want alleen dan kunnen we doorgroeien en de weg vervolgen die we twee seizoenen geleden hebben ingezet.”

 


Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Reactie plaatsen