FC-Utrecht.org
Home » Nieuws » Jordy van der Winden gaat naar FC Den Bosch

 

 

 

Jordy van der Winden draagt de komende twee seizoenen het shirt van FC Den Bosch. De 21-jarige linkervleugelverdediger komt transfervrij over van FC Utrecht, waar hij geen nieuw contract kreeg.

 

JordyvanderWinden.jpgVan der Winden is afkomstig uit de jeugd van ADO Den Haag en stapte in 2013 over naar FC Utrecht. In het seizoen 2013/2014 debuteerde hij in de thuiswedstrijd tegen Ajax in het eerste van de ploeg uit de Domstad. Hij werd in dat duel verkozen tot man van de wedstrijd, maar verder dan nog één optreden in de hoofdmacht kwam hij daarna niet. FC Utrecht maakte onlangs bekend dat zijn aflopende contract niet werd verlengd.

Bij FC Den Bosch is men blij met de komst van de linksback. "Jordy is een talentvolle, agressieve back die wij al geruime tijd in het vizier hadden", zegt René van Eck, de trainer/coach van de Brabanders. "We zijn blij met zijn overgang naar FC Den Bosch. Jordy zit mentaal goed in elkaar, is als back aanvallend ingesteld en heeft een bijzonder volwassen houding voor zijn leeftijd. We kijken uit naar een mooie samenwerking!"

 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.