FC-Utrecht.org
Home » Nieuwsarchief » 2015 januari » FC Utrecht verhuurt Sean Klaiber aan FC Dordrecht

 

 

 

FC Utrecht verhuurt Sean Klaiber tot het einde van het seizoen aan FC Dordrecht. De twintigjarige middenvelder kwam bij FC Utrecht in de voorbije anderhalf jaar niet verder dan drie wedstrijden in de Eredivisie. Bij het sportief noodlijdende Dordt lonkt er meer speeltijd.

 


FC Dordrecht en FC Utrecht hebben reeds een mondeling akkoord bereikt over Klaiber, zo laat de nummer laatst van de Eredivisie weten. In de loop van de dag worden de zaken afgehandeld en dan kan de talentvolle Klaiber de overstap maken naar De Krommedijk. Henny Lee, hoofd opleidingen bij FC Utrecht, noemt Klaiber een dynamische middenvelder met veel loopvermogen. Klaiber debuteerde in oktober 2013 in het eerste van FC Utrecht, in een bekerwedstrijd tegen Kozakken Boys.

Later maakte hij ook minuten in de competitie: tegen FC Groningen had hij een basisplaats en tegen Vitesse mocht hij invallen. Dit seizoen deed coach Robbie Alflen alleen in het laatste duel voor de winterstop nog even een beroep op Klaiber. De laatste dagen haalde FC Dordrecht ook Andwelé Slory en Matthew Steenvoorden binnen. Erixon Danso en Mo Hamdaoui vertrokken juist bij de nummer achttien.

 

 


Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Reactie plaatsen