FC-Utrecht.org
Home » Nieuws » Go Ahead Eagles wil De Kogel

 

 

 

Go Ahead Eagles wil de gelederen graag versterken met Leon de Kogel van FC Utrecht. De spits is goed bevallen in Deventer, ook al kon De Kogel zich maar één helft tonen in het oefenduel met Helmond Sport.

 

LeondeKogel2-1.jpg

 

Dat treffen in Terwolde werd na een helft gestaakt vanwege noodweer. "Op basis van deze helft, onder deze omstandigheden, kan ik hem niet beoordelen", somberde trainer Dennis Demmers tegenover De Stentor. Go Ahead Eagles heeft desondanks de onderhandelingen met FC Utrecht gestart. Bestuurslid Adrie Steenbergen; "Als het totaalplaatje klopt – ook financieel - en alle partijen komen tot elkaar, dan speelt De Kogel aankomend seizoen bij Go Ahead Eagles."

 

Leon de Kogel (23) hoopt van harte dat hij met scherp kan schieten voor de Eagles. "Ik ben vorig jaar te weinig aan spelen toegekomen. Hier hoop ik mezelf weer in de kijker te kunnen spelen. Ik heb goed meegetraind de afgelopen week", stelt de spits, die afgelopen seizoen als huurling van Almere City FC Vincent Janssen voor zich moest dulden. "Dat was mijn pech."

 

 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.