FC-Utrecht.org
Home » Jeugdpagina » Jeugdactiviteiten » Junior Tigers bowlen met Jong FC Utrecht

 

 

 

Hèhè, eindelijk is het vrijdagmiddag!”, zei de eerste Junior Tiger die arriveerde bij de bowlingbaan in Maarssenbroek. “Ik kan bijna niet meer wachten!”

 

JuniorTigersbowling20157.jpg

 

Liefst vijftig jonge FC Utrecht-supporters hadden zich opgegeven voor de bowlingactiviteit. Maar niet alleen de kids waren op de bowlingbaan te vinden, ook de voltallige selectie van Jong FC Utrecht was aanwezig om een balletje te rollen met de jonge fans. Dé perfect kans voor de supportertjes om aan de talenten van het beloftenteam te vragen hoe je bij de FC Utrecht Academie in beeld kunt komen en wat je allemaal doet als jeugdspeler van FC Utrecht.

 

JuniorTigersbowling20158.jpg

 

Na een uurtje fanatiek te hebben gebowld, werd er een loterij gehouden. De inzet: plekjes in de line-up van diezelfde avond, bij de wedstrijd FC Utrecht – NAC Breda. Dat leverde elf winnaars op, maar ook de overige Tigers hoefden niet te treuren; zij mochten bij het begin van de wedstrijd een erehaag vormen voor de spelers en met vlaggen zwaaien op het veld.

 

JuniorTigersbowling201510.jpg

 

Voordat ze dat gingen doen, werd er eerst nog een hapje gegeten met de spelers van Jong FC Utrecht. Om ter afsluiting van een prachtige FC Utrecht-dag te genieten van de ambiance in Stadion Galgenwaard. Daar verloor FC Utrecht, de support van de jonge fans ten spijt, met 3-4 van NAC Breda. Maar voor de Junior Tigers was het, ondanks die uitslag, een hartstikke mooie dag.

 

JuniorTigersbowling20151.jpg

JuniorTigersbowling20152.jpg

JuniorTigersbowling20153.jpg

JuniorTigersbowling20154.jpg

JuniorTigersbowling20155.jpg

JuniorTigersbowling20156.jpg

JuniorTigersbowling20159.jpg

JuniorTigersbowling201511.jpg