FC-Utrecht.org
Home » Nieuwsarchief » 2014 april » FC Utrecht praat met Adriaanse

 

 

 

FC Utrecht-directeur Wilco van Schaik heeft het nieuws dat Co Adriaanse in beeld is om volgend seizoen de technische staf van de Domstedelingen te komen versterken bevestigd. Het is overigens nog niet bekend of dat als technisch adviseur zou zijn, zoals eerder werd gemeld, of als hoofdtrainer.


Wel geeft de beleidsbepaler aan in gesprek te zijn met de oud-trainer van onder meer AZ en Ajax. "Met regelmaat hebben we contact met Co. Ons laatste gesprek was concreet met het oog op komend seizoen. FC Utrecht en Adriaanse hebben altijd een warme band gehouden en het was een goed gesprek", aldus Van Schaik. Adriaanse was tussen 1970 en 1976 speler van FC Utrecht en kwam tot 176 optredens voor die club.

De huidige hoofdtrainer Jan Wouters zal aan het einde van het seizoen vertrekken bij FC Utrecht en dus moet de huidige nummer twaalf van de Eredivisie op zoek naar een opvolger. Assistent-trainer Rob Alflen is nog steeds beeld voor die functie. "De clubcultuur is leidend, met fris elan willen we terug naar typisch FC Utrecht-voetbal en we zoeken een trainer die daarbij past", besluit Van Schaik.

Als Adriaanse geen trainer wordt, is hij in beeld als technisch adviseur. Met al zijn ervaring in het voetbal zou hij de startende hoofdtrainer Rob Alflen moeten ondersteunen. Alflen heeft nog geen ervaring als hoofdtrainer. Hij was assistent-trainer onder Jan Wouters. De spelers van FC Utrecht zouden in Alflen een geschikte hoofdtrainer zien. De ervaren Adriaanse moet met al zijn bagage de 45-jarige Alflen gaan ondersteunen. Voor de funktie van assistent-trainer is Gerard van der Lem in beeld.


Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Reactie plaatsen