FC-Utrecht.org
Home » Jeugdpagina » Jeugdactiviteiten » Sinterklaas komt ook dit jaar naar Number4!

 

 

 

Sinterklaas vond het vorig jaar zó gezellig bij de supportersvereniging van FC Utrecht, dat hij inmiddels staat te popelen om dit jaar weer langs te komen bij ons! Op zondag  1 december 2013 zal Sinterklaas een bezoek brengen aan het Supportershome Number4, uiteraard brengt hij presentjes mee voor alle kinderen van de leden van de Supportersvereniging FC Utrecht. 

 

 

Sinterklaas wil wel graag weten welke kinderen hij kan verwachten, zodat hij de namen alvast kan opzoeken in zijn grote boek. Zijn papa of mamma lid van de SVFCU en ben je het afgelopen jaar lief geweest? Dan ligt er een cadeautje klaar!

Aanmelden kan via info@svfcu.nl,  t.a.v. administratie piet - onder vermelding van je voor- en achternaam, of je een meisje of jongen bent en je leeftijd. Vermeld ook het lidmaatschapsnummer van papa en/of mamma. Aanmelden kan tot woensdag 20 november.

Het supportershome zal zondag 1 december om 13.00 uur open zijn om eerst mooie tekeningen te maken voor Sinterklaas en zijn zwarte pieten. Wij verwachten dat Sinterklaas om ongeveer 14.30 uur zal aankomen met zijn zwarte pieten. 

Wij hopen je dan te zien!

 

Bestuur SVFCU, Sinterklaas en de zwarte pieten.