FC-Utrecht.org
Home » Nieuwsarchief » 2013 november » Anouk Hoogendijk heeft vertrouwen dat het goed komt met FC Utrecht

 

 

 

Anouk Hoogendijk speelde vrijdagavond met Ajax Vrouwen tegen FC Utrecht Vrouwen in de BeNe League (0-0). Dat was een bijzondere wedstrijd voor de international, want ze speelde tegen haar oude club, die het faillissement aan heeft gevraagd. "Ze mogen niet verloren gaan!"


                  

Ze is bezig aan haar tweede seizoen bij Ajax Vrouwen, maar de perikelen in Utrecht hebben Hoogendijk de laatste tijd wel beziggehouden. ”Het doet me zeker wat”, vertelde ze na de wedstrijd in Amsterdam over de financiële malaise in Utrecht aan Voetbal Centraal. ”Ik vind het heel erg dat ze het nu zo moeilijk hebben. Ik heb lang bij de club gespeeld, ken er nog veel mensen en ik woon nog altijd in Utrecht.”

Het doet Hoogendijk goed dat er acties op touw zijn gezet om ervoor te proberen te zorgen dat het vrouwenvoetbal in Utrecht op het huidige niveau verder kan. ”Het zou zonde zijn als er een zo’n grote naam uit de BeNe League verdwijnt”, gaf ze aan. ”Ik heb er vertrouwen in dat het goed komt. Ik hoop dat ze snel sponsoren kunnen vinden en dat ze een doorstart kunnen maken. ”

Vanwege de problemen bij de club uit de Domstad voelde het gelijkspel in Amsterdam voor FC Utrecht Vrouwen als een overwinning. Hoogendijk baalde daarentegen van de remise. ”Maar als we dan toch een keer gelijk moeten spelen, dan maar tegen FC Utrecht”, besloot de oud-speelster van de Utrechters.

 


Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Reactie plaatsen