FC-Utrecht.org
Home » Nieuwsarchief » 2014 november » Robbin Ruiter op tijd fit voor wedstrijd tegen Cambuur

 

 

 

Robbin Ruiter stond met een liesblessure sinds 19 oktober aan de kant bij FC Utrecht, maar heeft vrijdag in een oefenduel zijn rentree gemaakt voor de club. De goalie speelde met Jong FC Utrecht tegen Fortuna Düsseldorf en werd na een uur gewisseld. "Het is prima gegaan", concludeert hij tevreden.

 

 


"In het uur dat ik speelde, heb ik niet veel te doen gehad. Daarom heb ik vooral via coaching geprobeerd de jonge ploeg te helpen. Uit een strafschop moest ik een tegendoelpunt toestaan, verder hebben we weinig weggegeven", zegt de keeper op de clubsite. Ruiter werkt hard aan zijn herstel. "Dit was een wedstrijd om mijn lies meer body mee te geven. Het is goed om zestig speelminuten in de benen te hebben."

Ruiter richt zijn vizier op de competitiewedstrijd tegen SC Cambuur, die volgend weekend op de rol staat. "Zondag meespelen tegen SC Cambuur, dat is mijn streven. Ik ga er vanuit dat het halen van die wedstrijd geen problemen oplevert. De komende week ga ik weer hard aan het werk op het trainingsveld, om hopelijk op zondag weer lekker te kunnen ballen."

 


Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Reactie plaatsen