FC-Utrecht.org
Home » Nieuwsarchief » 2015 januari » Jeff Hardeveld weet wat hij kan

 

 

 

Voor Jeff Hardeveld lijkt het avontuur bij FC Utrecht nu al een succes. De verdediger kwam in de zomer over van Feyenoord en startte bij de beloften,  maar maakte voor de winterstop al zijn debuut in het eerste en mag nu met de A-selectie mee op trainingskamp in Spanje.

 


De negentienjarige mandekker hoefde niet weg bij Feyenoord. "Ik kon een contract tekenen, maar dan zou ik meteen verhuurd worden. Daar klonk niet echt vertrouwen uit, vond ik", zegt Hardeveld in het Algemeen Dagblad. "FC Utrecht was voor mij een prima alternatief. Als ik vroeger tegen deze club speelde, zag ik een manier van voetballen die me aansprak."

"Natuurlijk is het wel even lastig een mooie club als Feyenoord te verlaten. Zeker omdat ik afgelopen twee seizoenen twee keer bij de selectie zat – tegen NEC en PSV – en bij Jong Feyenoord de laatste periode alles speelde. Ik heb echter geen spijt van mijn keuze", vervolgt de groeibriljant.

Hardeveld maakte op 20 december zijn debuut in de hoofdmacht van FC Utrecht, dat in de uitwedstrijd tegen AZ met 0-3 te sterk was voor de Alkmaarders. Toch heeft hij zichzelf niet verrast. "Ik weet wat ik kan, had vertrouwen dat ik goed zou kunnen spelen", besluit hij tegenover het AD.

 

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Reactie plaatsen