FC-Utrecht.org
Home » Nieuwsarchief » 2014 januari » Kevin van Kippersluis definitief naar Excelsior

 

 

 

Kevin van Kippersluis speelt de rest van dit seizoen voor Excelsior. De 20-jarige aanvaller wordt gehuurd van FC Utrecht. Van Kippersluis maakt vrijdag al zijn debuut in de uitwedstrijd tegen koploper FC Dordrecht.Van Kippersluis is een vaste waarde in Jong FC Utrecht, maar wacht nog op zijn officiële debuut in het eerste elftal van FC Utrecht. “Kevin is een vaardige aanvaller, maar komt nog niet in aanmerking voor een plaats bij het eerste elftal”, zegt Hoofd Spelerszaken & Scouting Edwin de Kruijff. “Bij Excelsior krijgt hij de mogelijkheid om op een hoger niveau te spelen en zodoende de volgende stap in zijn ontwikkeling te zetten. Tijdens zijn verhuurperiode krijgt hij de kans om ons te overtuigen voor een nieuw contract in aanmerking te komen.” De huidige verbintenis van Van Kippersluis bij FC Utrecht loopt deze zomer af.

Van Kippersluis kende de huidige trainer van Excelsior, Marinus Dijkhuizen, al van FC Utrecht. Daar was Dijkhuizen tot de winterstop spitsentrainer.

Over de wedstrijd van vrijdag zegt hij op de website van Excelsior: ,,Veel supporters kennen mij nog niet en de wedstrijd tegen de koploper is een mooi moment om te laten zien wat ik kan.''

 

 


Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Reactie plaatsen