FC-Utrecht.org
Home » Jeugdpagina » Verhalen » Verslag Line Up LRC Leerdam

 

 

Verslag Line Up LRC Leerdam

 

Vrijdagavond 4 Oktober waren 24 meiden van de v.v. LRC te gast bij de FC Utrecht dames, om aldaar de line-up te verzorgen tijdens de BeNe-league wedstrijd tegen het Belgische Standard Luik. Medio September waren de eerste contacten gelegd met oa. FC Utrecht speelster Hélène Heemskerk.

Om 17:45 vertrokken we met 60 (!) personen, in 2 bussen van Hans Soomer, richting Utrecht. De sfeer in de bus was gezellig en de meiden hadden er duidelijk zin in. Via onze sponsor , De 4-Heerlijkheden van het Europaplein, hadden we voor iedereen in de bus heerlijke chocolade pepernoten gekregen en ook Supermarkt EMTE uit Leerdam vond deze meidenavond zo`n leuk initiatief, dat deze ook voor alle aanwezigen sportdrank sponsorde ! Kortom het begin was goed.

Bij aankomst op het complex van v.v. Elinkwijk werden we opgevangen door 2 FC Utrecht medewerksters, die ons de rest van de avond zouden begeleiden. Na het omkleden in de tenues van LRC, werd er een korte uitleg gegeven omtrent het line-up lopen. Aangezien we met 24 meiden waren afgereisd, mochten de eerste 11 inschrijvingen meelopen met FC Utrecht, de volgende 11 met het team van Standard Luik en dan nog 2 met de scheids-en grensrechter… Na een korte kennismaking konden we het veld betreden en mochten Putri Sterk en Lynn den Braber de aftrap nemen.

Ondanks de geringe opkomst tijdens deze wedstrijd, hebben de meiden (en jongens…!) zich prima vermaakt en zelfs in de rust nog even lekker een balletje kunnen trappen. De wedstrijd eindigde in een 1-3 verlies voor FC Utrecht, maar goed…dat waren ze snel weer vergeten want het fotomomentje was nu aan de beurt. Alle meiden kregen een fotokaart van FC Utrecht en vervolgens alle gelegenheid om deze te laten tekenen en ook nog even op de foto te gaan met de idolen. Kortom een leuke avond, waar we het Vrouwenvoetbal eens wat dichterbij hebben kunnen bekijken.

Wij als organisatie vonden het in ieder geval leuk om te organiseren voor de LRC meiden.
Bert Kleijer en Barry den Braber

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Reactie plaatsen