FC-Utrecht.org
Home » Nieuwsarchief » 2014 januari » FC Utrecht dicht bij huren Amerikaans international

 

 

 

De eredivisie is een populaire bestemming voor Engelse clubs om spelers tijdelijk te stallen. Al vijf clubs huren dit seizoen een speler van een Premier League-club. Club nummer zes is nabij: volgens The Stoke Sentinel is namelijk FC Utrecht dichtbij het huren van Juan Agudelo.

De 21-jarige Amerikaan met Colombiaanse roots kwam al zeventien maal uit voor het Amerikaanse nationale team en dwong vanwege zijn prestaties in de Amerikaanse Major Soccer League deze transferperiode een transfer naar het Engelse Stoke City af. De Amerikaanse aanvaller krijgt in Engeland echter nog geen werkvergunning. Stoke City, dat deze transferperiode ook John Guidetti huurde van Manchester City, wil Agudelo daarom gelijk doorverhuren aan een andere club. Agudelo kwam over New England Revolution.

FC Utrecht zou de favoriet zijn om Agudelo binnen te halen voor de rest van dit seizoen. FC Utrecht kampt met een spitsenprobleem door de blessures van Jacob Mulenga en Cedric van der Gun en zou maar al te graag een spits toevoegen aan haar selectie.Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Reactie plaatsen