FC-Utrecht.org
Home » Nieuwsarchief » 2014 april » FC Utrechtspeler regelde kaarten voor Feyenoordfans in familievak

 

 

 

Volgens het Algemeen Dagblad onderzoekt FC Utrecht of één van zijn spelers kaarten heeft geregeld voor Feyenoordsupporters in aanloop naar de wedstrijd FC Utrecht-Feyenoord op 19 januari. De eerste wedstrijd van de Domstedelingen na de winterstop eindigde in een 2-5 nederlaag voor FC Utrecht en tijdens het duel waren er rellen in een familievak in De Galgenwaard.

De politie riep tijdens de wedstrijd met spoed extra pelotons van de Mobiele Eenheid (ME) op. Het bleek dat er supporters vanuit Rotterdam in een familievak van FC Utrecht zaten. Enkele fans gingen tekeer terwijl er ook kinderen om hen heen zaten die de wedstrijd bekeken. Zelf claimden de Feyenoord-fans dat zij werden aangevallen door aanhangers van FC Utrecht. Ook na het duel was het onrustig rond De Galgenwaard.

Feyenoord-supporter Johan van Z. claimde vrijdag voor de rechtbank dat hij via een bevriende speler van FC Utrecht zes kaarten had weten te regelen voor de uitwedstrijd. “Dat vraag ik regelmatig en hij regelt altijd net zoveel kaartjes als ik wil”, verklaarde hij. Hij wilde de naam van de speler in kwestie niet prijsgeven.

 


Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Reactie plaatsen