FC-Utrecht.org
Home » Nieuwsarchief » 2015 maart » Trainerswisseling bij jeugdteams

 

 

 

Robert Wijnands, tot vandaag trainer/coach van FC Utrecht O17, wordt vervroegd doorgeschoven naar FC Utrecht O19. Ook volgend seizoen zal Wijnands voor de groep staan van O19. Arjan van der Laan, die dit team onder zijn hoede had, maakt het seizoen af als eindverantwoordelijke van FC Utrecht O16. Ruud Heus neemt O17 over van Wijnands.

 

wijnands.jpg

 

 

 

Voor de resterende maanden is de situatie als volgt:
- Trainer/coach FC Utrecht O19: Robert Wijnands.
- Trainer/coach FC Utrecht O17: Ruud Heus.
- Trainer/coach FC Utrecht O16: Arjan van der Laan.

 

FC Utrecht haalt de nieuwe trainersindeling voor het seizoen 2015/2016 enkele maanden naar voren. “Robert Wijnands zou, met het aanstaande vertrek van Arjan van der Laan naar FC Lisse, met ingang van het nieuwe seizoen de trainer worden van O19”, zegt Hoofd Opleidingen & Technisch Manager Henny Lee. “Op dit moment spelen we met O19 echter niet meer om de prijzen, dus vinden wij het een goed moment om met het oog op volgende seizoen al in de nieuwe constructie te gaan werken.”

 

arjanvdlaan.jpg

 

Het is aannemelijk dat de trainerswisseling vooral te maken heeft met ontevredenheid over het funktioneren van Arjan van der Laan. RTV Utrecht meldt dat drie spelers uit Onder 19 (A1) ook de wacht zijn aangezegd. volgens Henny Lee schort het bij het drietal aan inzet. Zij mogen op zoek naar een andere club. Om welk drietal het gaat wil de club niet zeggen. De plaatsen van deze spelers worden opgevuld door spelers uit Onder 17 (B1).

 

 

 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.