FC-Utrecht.org
Home » Nieuwsarchief » 2014 december » Danny Verbeek klaar voor debuut

 

 

 

Danny Verbeek staat te trappelen om zijn debuut te maken voor FC Utrecht. Afgelopen zomer werd de middenvelder annex aanvaller ingelijfd door de Domstedelingen, maar door blessureleed zat een eerste optreden voor de club er nog niet in.

 

 

Zondag speelde Verbeek met Jong FC Utrecht tegen Lierse SK. "Conditioneel ben ik nog niet helemaal top. Dat merkte ik als ik in een kort tijdsbestek meerdere acties maakte. Maar dat heeft ook met een stukje ritme te maken", reageert Verbeek op het digitale huis van Utrecht. "Ik trainde de afgelopen twee weken al volledig mee met het eerste elftal. Nu ik ook deze wedstrijd goed heb doorstaan, zeg ik: ik ben weer beschikbaar voor de eerste ploeg."

Verbeek speelde een puike pot. "Je verleert het spelletje niet", knipoogt de dribbelaar. "Alleen aan de automatismen is het nog even werken, maar dat komt ook snel en vanzelf. Ik heb zin om te gaan knallen en van waarde te zijn voor FC Utrecht. FC Utrecht heeft deze zomer veel vertrouwen in me uitgesproken. Dan voel je je toch rot als je door een blessure dat niet kunt terugbetalen. Nu ben ik weer helemaal fit."

De wedstrijd Jong FC Utrecht - Lierse SK eindigde in 2-2.

 

 


Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Reactie plaatsen