FC-Utrecht.org
Home » Jeugdpagina » Jeugdactiviteiten » Schoffies Anne en Mitchel vlaggen voor de Bunnikside

 

 

 

Heb jij dat al een keer gezien? Die mensen op het veld met die grote vlaggen met de Dom er op? Dat zijn de mensen van het vlaggenteam. Dit wordt door supportersvereniging Svfcu georganiseerd. De supportersvereniging heeft sinds kort ook een kidsclub: De Utregse Schoffies.

 

Voor de wedstrijd tegen Heerenveen zijn De Schoffies voor de eerste keer in actie gekomen op het veld. Anne en Mitchel mochten als eerste met het vlaggenteam mee het veld op om met de eigen schoffiesvlaggen te zwaaien voor de Bunnikside. 

 

 

schoffiesAnneenMitchelt-shirts.jpg

 

Voor de wedstrijd kregen zij allebei een schoffies t-shirt met hun naam erop. Hoe vet zou het zijn, als JIJ daar ook kan staan. Gewoon zomaar op het veld waar alle spelers van FC Utrecht ook voetballen. Samen met een speciaal gemaakte vlag van De Schoffies en dan ook nog eens voor de Bunnikside. Als jij dan maandag op school komt, heb je wel een heel mooi verhaal te vertellen.  

 

Lijkt dat jou wat? En zijn  jouw ouders lid van de Supportersvereniging?  


Stuur dan een mailtje naar schoffies@svfcu.nl:  
Wie ben jij? Hoe oud ben jij?
Wat is het lidmaatschap nummer van je ouders.   Het kan zijn dat er meer kinderen zijn die graag op het veld willen vlaggen. Je wordt netjes op de lijst gezet en je krijgt een mailtje wanneer je mee mag het veld op!  

 

 

schoffies1.jpg

schoffies2.jpg

schoffies3.jpg

schoffies4.jpg