De ploeg van trainer Robert Wijnands moest vroeg op om de wedstrijd te gaan spelen in Hengelo. De blessurelijst is groot waardoor er een beroep gedaan moest worden op talenten uit O13.

De wedstrijd startte gelijk onrustig. Dit beeld bleef de hele 1e helft van toepassing. Het spel ging op en neer en de teams streden veelal op het middenveld. We maakten veel onnodige overtredingen en leden daarbij ook veel balverlies. Ondanks dat kon de stand in de 16e minuut toch in voorsprong worden omgezet, 0-1. In de rust werden er stevige woorden gesproken in de kleedkamer om de jongens scherper te krijgen in de 2e helft.

Direct na de aftrap in de 2e helft was de start van FC Twente furieus. Zij kregen een aantal goede doelkansen op rij maar wisten niet te scoren. Zo nu en dan kwamen wij er wel gevaarlijk uit met mogelijkheden tot een doelpunt. Toch kwam de gelijkmaker op het scorebord na een communicatie storing in de laatste linie, 1-1. In het tweede deel van de 2e helft komt de Utrechtse formatie tot beter spel en diverse mooie aanvallen. De doelkansen in de laatste minuten en het onthouden van een te geven penalty had zelfs nog tot de winst kunnen leiden. Helaas moesten we genoegen nemen met 1 punt. Een uitslag waarover beide trainers het eens waren.

Volgende week gaan we weer voor nieuwe kansen tegen Almere City op Zoudenbalch in Utrecht.