Met een flauw zonnetje boven Zoudenbalch begon FC Utrecht O14 aan de wedstrijd tegen Volendam O14. Een altijd lastige confrontatie tegen deze fysiek sterke ploeg.

Niets bleek minder waar Een rommelig begin maar als snel trok Utrecht de wedstrijd naar zich toe. In de 26ste  minuut viel de 1-0. Onze sterke spits werd voetje gelicht in de 16. Hij nam zelf de penalty en schoot deze strak in de linkerhoek.

Utrecht domineerde de 1ste helft en Volendam kreeg zegge en schrijven een kans die net voorlangs de liggende keeper van Utrecht ging. Dit was het enige wapenfeit.

In de 2de helft was het ook Utrecht wat knokte voor de punten. Een prachtige actie van de rechtsbuiten. Pakte de bal op vanaf eigen strafschopgebied en ging op snelheid naar de achterlijn van Volendam. Met een strakke voorzet werd onze spits op zijn wenken bediend. Bij de eerste paal schoot hij de bal in de 37ste minuut naar 2-0. In de 43ste minuut viel de 3-0 na een geweldige pass van achteruit schoot de spits van Utrecht zijn 3de achter de Volendam keeper.

Wederom een compliment vanuit de staf naar onze jongens. Geweldig geknokt voor elkaar  en op de juiste momenten toegeslagen. Prima resultaat. Nog 2 competitiewedstrijden voor de winterstop. Groningen uit en Zwolle thuis.