FC Utrecht O14 trad op zaterdagochtend aan in het koude Twello. Voor de allerlaatste keer werd er hier op de amateurvelden gevoetbald. De Regionale jeugdopleiding van Twente Twello heeft afgelopen maandag te horen gerkegen dat deze samenwerking definitief stopt.

FC Utrecht startte in zijn sterkste formatie met 3 wisselspelers van O13 op de bank.  De spelers hadden er zin in want er werd vanaf het startsignaal veel druk gezet en de buitenkanten werden optimaal benut. In de derde minuut was het al raak. de spits van O14 draaide heel makkelijjk weg van de centrale verdediger en speelde de bal heel mooi langs de keeper 0-1 . Een mooier begin konden wij ons niet wensen. Maar Utrecht ging door en in de zesde minuut viel de 0-2. Na wederom een prachtige actie van de spits werd onze middenvelder bereikt die de bal inschoot. Onze middenvelder was net terug van een blessure. dus dit was een mooie opsteker.

Het mooiste doelpunt viel in de 31ste minuut na een geweldige actie vanaf rechts. De bal werd prachtig ingekopt wederom door onze middenvelder.
Een mooi resultaat tot de rust. In de 2de helft liet Utrecht zich wat terugzakken.  Fc Twente Twello ging wat meer voetballen en kreeg na een prachtige actie van hun nummer 10 in de 52ste  minuut de 1-3 op de borden.  Het was gespeeld Utrecht bleef rustig ook al drong Twente Twello  af en toe aan. De verdiende 1-4 viel in de 63 ste minuut. In de evaluatie was de trainer zeer te spreken over het vertoonde spel.  O14 heeft zich nu definitief geplaatst voor de eerste zes in de najaarspoule. Een uitstekend resultaat. Zaterdag zijn wij de gastheer van Volendam O14.