FC-Utrecht.org
Home » Rubrieken » Extra » Dossier Voetbalvrouwen » Imogen Thomas

 

 

 

Imogen Thomas

exvriendin van getrouwde Ryan Giggs

voormalig Welsh international en speler van Manchester United

imogen-en-ryan.large.jpg

 

Imogen Thomas (29 november 1982) is een Welsh glamourmodel en beauty queen. In 2003 behaalde zij de titel Miss Wales. Drie jaar later kreeg zij nationale bekendheid dankzij haar deelname aan Big Brother. Hierna werd zij verkozen tot de meest sexy vrouw van Wales en gevraagd voor covergirl shoots voor onder meer Zoo en Maxim. Ook nam zij deel aan diverse aan Big Brother gelieerde televisieprogramma's en presenteerde enkele televisieshows in het Welsh. In 2008 werd Imogen opgenomen in de lijst van Playboy Bunnies, in 2010 gevolgd door haar eerste naaktkalender.

Imogen heeft een groot aantal relaties gehad met bekende mensen, waaronder acteur Russell Brand, polospeler Jamie Morrisson en de voetballers Matthew Collins (Swansea City), Nery Castillo (Mexicaans international en speler van Aris) en Jermain Defoe (Engels international en speler van Tottenham Hotspur).

In april 2011 begon The Sun met een serie verhalen over de seksuele escapades van beroemdheden. Het dagblad meldde dat Imogen een zes maanden durende relatie had gehad met een niet nader te noemen getrouwde en zeer bekende speler uit de Premier League. De speler in kwestie vroeg direct anoniem een gagging order aan bij de rechtbank, een maatregel die bedoeld is om inbreuk op de privacy tegen te gaan. Het High Court of England and Wales vaardigde daarop een verbod uit om de naam van de speler of enige andere informatie die zou kunnen leiden tot identificatie van de speler te publiceren.

Dit leidde tot de speculatie dat Imogen geprobeerd zou hebben om de speler af te persen. Volgens de geruchtenmolen zou Thomas haar verhaal hebben willen verkopen, tenzij de speler haar 100.000 pond (115.000 euro) cadeau deed. Anderen waren echter van mening dat de speler het rechtssysteem had misbruikt door aanspraak te maken op een wetsartikel dat niet bedoeld was voor zijn situatie en dat de journalistieke vrijheid hiermee ten onrechte werd beknot. Tot dit laatste kamp behoorde The New Sunday Herald. De Schotse krant stelde zich op het standpunt dat een uitspraak van het High Court of England and Wales geen rechtskracht had in Schotland en plaatste een foto van de speler met een censuurbalkje voor zijn ogen. Het bleek te gaan om Ryan Giggs, Welsh international en speler van Manchester United.

Ryan ontkende in de media een relatie te hebben gehad met Imogen. Vervolgens werd Imogen via twitter met de dood bedreigd door fans van Manchester United. Zelfs haar neefje van 2 jaar oud moest het ontgelden. Zo kreeg Imogen te lezen dat het kereltje 'door het hoofd geschoten zou worden'. 'Ik wil je van angst horen schreeuwen als je ziet wat ik met jou en je familie doe', luidde een ander bericht. De anonieme berichtenstuurders beweerden dat ze wisten waar Imogen woont, met welke auto ze rijdt en waar haar naaste familieleden wonen. Uiteindelijk besloot Imogen om aangifte te gaan doen bij de politie.

Ryan Giggs restte hierna geen andere mogelijkheid dan zijn verhouding met Imogen toe te geven en te verklaren dat zij op geen enkele wijze geprobeerd had om hem af te persen. Imogen reageerde opgelucht dat haar naam was gezuiverd en verklaarde de relatie als afgesloten te beschouwen en verder te willen met haar leven. Haar management voegde hier aan toe dat Imogen aanbiedingen om voor een gage van £250.000 haar verhaal te vertellen had afgeslagen en dat hierin, ook nu bekend was dat zij een relatie had gehad met de getrouwde Ryan Giggs, geen verandering zou komen.

Voor Ryan Giggs was de ellende echter nog niet voorbij. Natasha Giggs, de vrouw van voetballer Rhodri Giggs en dus de schoonzus van Ryan, bleek wel bereid om tegen betaling haar verhaal te doen. Zij verklaarde te kicken op seks met beroemde mannen, met de Manchester United-spelers Phil Bardsley (nu Sunderland), Dwight Yorke (inmiddels gestopt) en Danny Simpson (nu Newcastle United) het bed te hebben gedeeld en al acht jaar lang regelmatig vreemd te gaan met Ryan. Rhodri Giggs reageerde furieus en noemde zijn broer een vuile hond en een verrader.

Nu, bijna drie jaar later, heeft Imogen een Australische vriend en een kind. Stacey Giggs heeft haar man Ryan zijn buitenechtelijke affaires vergeven. Rhodri en Natasha Giggs zijn gescheiden. Tussen Ryan en zijn broer Rhodri komt het nooit meer goed.

 

 

imoge-en-ryan2.large.jpg
imogen.large.jpg
imogen2.large.jpg
imogen3.large.jpg
imogen01.large.jpg
imogen4.large.jpg
imogen5.large.jpg
imogen6.large.jpg
imogen7.large.jpg
imogen30.large.jpg
imogen81.large.jpg
imogen82.large.jpg
imogen83.large.jpg
imogen84.large.jpg
imogen31.large.jpg
imogen71.large.jpg
imogen73.large.jpg
imogen33.large.jpg
imogen34.large.jpg
imogen35.large.jpg
imogen36.large.jpg
imogen52.large.jpg
imogen53.large.jpg
imogen54.large.jpg
imogen59.large.jpg
imogen55.large.jpg
imogen56.large.jpg
imogen57.large.jpg
imogen60.large.jpg
imogen38.large.jpg
imogen80.large.jpg
imogen39.large.jpg
imogen40.large.jpg
imogen74.large.jpg
imogen76.large.jpg
imogen41.large.jpg
imogen70.large.jpg
imogen42.large.jpg
imogen43.large.jpg
imogen78.large.jpg
imogen75.large.jpg
imogen45.large.jpg
imogen46.large.jpg
imogen47.large.jpg
imogen77.large.jpg
imogen48.large.jpg
imogen49.large.jpg
imogen51.large.jpg
imogen44.large.jpg
imogen8.large.jpg
imogen9.large.jpg
imogen10.large.jpg
imogen11.large.jpg
imogen12.large.jpg
imogen14.large.jpg
imogen15.large.jpg
imogen16.large.jpg
imogen17.large.jpg
imogen18.large.jpg
imogen19.large.jpg
imogen20.large.jpg
imogen21.large.jpg
imogen23.large.jpg
imogen24.large.jpg
imogen25.large.jpg
imogen26.large.jpg
imogen27.large.jpg
imogen28.large.jpg
imogen29.large.jpg
imogen61.large.jpg
imogen62.large.jpg
imogen63.large.jpg
imogen64.large.jpg
imogen65.large.jpg
imogen66.large.jpg
imogen67.large.jpg
imogen68.large.jpg
imogen69.large.jpg

ImogenThomas3.jpgImogenThomas2.jpgImogenthomas1.jpgImogenThomas4.jpg

 

 

265 stemmen

Reacties

filou78
3 jaar geleden

I love you poupe , je t adore (c quand que tu veut baissé)

Reactie plaatsen